באק צוי מוקפץ עם אפונת גינה
באק צ'וי מוקפץ עם אפונת גינה:
רכיבים:
1-2 שיני שום כתושות
כחצי כפית ג'ינג'ר טרי מגורר בפומפייה
ראש באק צוי - להפריד חלק לבן מהירוק
כוס אפונת גינה (אפשר של סנפרוסט)
מלח הימלאיה (לא חובה, אפשר מלח שולחן)
פלפל שחור
אופו ההכנה:
מתחילים בטיגון השום הכתוש עם הג'ינג'ר ומוסיפים את החלק הלבן של הבאק צוי.
אחרי כ 3 דקות נוסיף את האפונת גינה ולאחר כ 3 דקות נוספות נוסיף את החלק הירוק של הבאק צוי, נתבל וכשהעלים מתרככים מעט, זה מוכן.
אפשר להוסיף סויה (במקום המלח)
כיצד נתייחס?
נתייחס כמנת פחמימה.
יוצא טעים ממש, אפשר לשלב עם טופו כחלבון (את הטופו נשרה במרינדה שעלתה כאן בעבר ונוסיף לפני הוספת העלים הירוקים)
